BELEEF JE DROOM IN MARBELLA

Cabopino Beach, Marbella

30 exclusieve appartementen

Een bijzonder nieuwbouwproject bestaande uit 30 exclusieve gloednieuwe appartementen in Cabopino Marbella, op slechts enkele meters van het strand.

Met dank aan de fantastische locatie, een plaats waar elk detail is overwogen, op slechts een paar stappen van het strand.

Prijzen v.a. 289.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

DUNES BEACH Marbella is een residentieel complex met unieke appartementen met vooraanstaande buitenontwerpen en prachtig interieur, met lichte en open ruimtes.

De appartementen hebben grote kamers, natuurlijk licht, een keuken gecombineerd met een woonkamer, volledig uitgerust met meubels en luxe elektrische apparaten, een badkamer en suite en een toilet.

De state-of-the-art technologieën in de intelligente woningen, uitzonderlijke bouwkwaliteit en de eersteklas faciliteiten zullen je vijf zintuigen prikkelen.

In DUNES BEACH is elk detail zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat de eigenaren kunnen genieten van prachtige gemeenschappelijke ruimten, tuinen met beboste pergola’s, een ongewoon strand-achtig zwembad, hangmatten, solariums, sociale club, opslagruimtes, garages, enz… Gewoon, alles wat je nodig hebt om je droom hier te leven in DUNES BEACH.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties