NIEUWBOUWPROJECT ALCANTARA BEACH, APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Alcantara Beach, Marbella

Exclusieve nieuwbouw residentie, gelegen op slechts 100 meter van de boulevard en een van de mooiste stranden van de Costa del Sol die Puerto Banus en San Pedro de Alcantara met elkaar verbindt.

24 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn twee soorten van ruime 3 slaapkamer penthouses beschikbaar, elk met enorme terrassen een eigen ondergrondse parkeerplaats en een grote berging.

Alle luxe woningen binnen deze moderne gated community liggen op het zuiden gericht om een maximum aan uren zonneschijn, die kan worden genoten vanaf het ruime terras, te kunnen genieten.

Prijzen:
2 slaapkamer appartement vanaf €500.000
3 slaapkamer (gelijkvloers) appartement vanaf €590.00

Specificaties

Het resort beschikt over een hoog beveiligingsniveau met een veiligheidscontrolepost en bewaakte voetgangers en auto-ingangen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van een zwembad en een scala aan aangelegde tuinen. Het is de ideale plek voor een vakantiewoning, eerste woning of een investering.

Alcantara Beach biedt de hoogste standaarden van de Costa del Sol, met alle appartementen prachtig afgewerkt. De woningen beschikken over de nieuwste trends in decoratie met witte 60 x 60 cm marmeren vloeren in de lounge; textuur interieur houtwerk, meubels en keuken.

Alle woningen in Alcantara Beach zijn voorzien van gemotoriseerde zonwering, vloerverwarming, douches in beide badkamers.

De keukens zijn volledig uitgerust met apparatuur en er zijn top-gamma schuiframen in de woonkamers.

Oplevering: juli 2017

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Kwaliteitsrapport
    • Grondplannen van elk appartement beschikbaar via email – info@marbellaspecialhomes.com

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties