NIEUWBOUWPROJECT ELVIRIA VILLAGE, MEDITERRANE STIJL APPARTEMENTEN

Elviria Village, Marbella

Zeer goed gelegen en gemakkelijk bereikbaar, in de nabijheid van de golfbanen van Santa Maria en La Cala Golf Club, en een aantal van de beste stranden van Marbella, zoals Elviria, Cabopino en Bahía de Marbella.

15 appartementen en penthouses, ontworpen in een typisch mediterrane stijl, appartementen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen om te genieten van het prachtige uitzicht.

Het project bevindt zich in opvallende omgeving, welke zijn uitgeroepen tot natuurlijke biosfeerreservaat door de UNESCO en profiteert van een prachtig uitzicht op het eiken en dennenbos, evenals in de richting van de zee.

2 slaapkamer appartementen 86.8 m2
vanaf €202.000
3 slaapkamer appartementen 104.15 m2
vanaf €246.000

Specificaties

Beschikbaarheid: Fase IV (november 2016)

Het project Elviria Village is a residentieel complex, in de buurt van het dorp Elviria en de beroemde beach club Nikki beach, op slechts enkele minuten van Marbella en 40 km van de luchthaven van Malaga en ook dicht bij de lokale dorpen Calahonda en Cala de Mijas, met de Cala Golf en Miraflores Golf Resorts op korte afstand.

Alle bewoners hebben gratis toegang tot de faciliteiten van El Soto Golf Club. Lift en externe parkeerplaats inbegrepen.

De woningen delen 2 grote gemeenschappelijke zwembaden, aangelegde tuinen en externe privé parkeerplaats.

Alle units zijn gebouwd volgens de hoogste standaard met eersteklas afwerking, waaronder een Italiaans ontworpen geïntegreerde keuken met Silestone werkbladen, thermische en akoestische isolatie en air-conditioning. Elk blok heeft een eigen lift en exterieur afwerking in aluminium.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties