UNIEK PROJECT, APPARTEMENTEN, DUPLEXES EN PENTHOUSES

Uniek project, Nueva Andalucia, Marbella

Een gloednieuw luxe en eigentijds project van appartementen, duplexes en penthouses in Nueva Andalucía

Een nieuw, eigentijds off-plan appartementen project in Nueva Andalucia. Een rustige plek met een spectaculair open uitzicht over de golf vallei naar de zee, op slechts een paar minuten van alle faciliteiten.

Ontworpen om een prachtig uitzicht op de kust te maximaliseren en omgeven door tropische gemeenschappelijke tuinen en infinity zwembaden. Gelegen op een verhoogd perceel in een van de meest gewilde locaties van Marbella, Nueva Andalucía.

Prijzen:
2 bed appartement vanaf 395.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid op te vragen via e-mail: info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

Een exclusief nieuwbouw project van slechts 18 unieke eigendommen bestaande uit appartementen, duplexes en penthouses waarvan 10 met hun eigen prive-zwembaden. Ontworpen om een prachtig uitzicht op de kust te maximaliseren en omgeven door tropische gemeenschappelijke tuinen en infinity zwembaden.

Een uniek boutique concept in een bevoorrechte positie. Gelegen op een verhoogde perceel in een van de meest gewilde locaties van Marbella, de Golf vallei, Nueva Andalucía.

Het project heeft een aantal van de mooiste uitzichten op de kust over de vallei naar de Middellandse Zee, Gibraltar en Afrika. Hedendaagse styling in een schilderachtige omgeving voor een nieuwbouw ontwikkeling met misschien wel het meest cutting-edge design en superieure kwaliteit in Nueva Andalucía.

Met slechts 18 ruime appartementen, duplexes en penthouses beschikbaar, zullen de kopers genieten van exclusiviteit, moderne styling, een prachtig uitzicht en uitstekende kwaliteit op een benijdenswaardige locatie.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Brochure beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties