NIEUWBOUWPROJECT MARBELLA HOMES, APPARTEMENTEN & PENTHOUSES

Marbella Homes, Marbella

Life’s better with sea-views! Een geweldig nieuw off plan project in Marbella.

Een off-plan project van 49 moderne appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. Marbella op loopafstand met alle voorzieningen om de hoek, naast Marbella’s grootste winkelcentrum La Cañada.

Marbella Homes bevindt zich op een zeer bevoorrechte locatie in Marbella, in het noorden van de stad en aan de voet van de Sierra Blanca heuvels en kijkt uit over Marbella.

2, 3 en 4 slk. appartementen & penthouses v.a. 195.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid op te vragen via e-mail: info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

Gelegen op een bevoorrechte locatie in Marbella. Een combinatie van rust en het hart van de commerciële wereld van Marbella. Directe toegang tot de belangrijkste snelwegen (N-340 en AP7) betekent dat je slechts op een paar minuten rijden bent van het exclusieve Puerto Banus, tal van golfbanen, en gemakkelijk toegang tot de belangrijkste luchthavens in de omgeving: Málaga en Gibraltar.

Marbella Homes is een modern project van hedendaags design, met 49 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, de begane grond units met tuin en de penthouses met ruime terrassen, 54 parkeerplaatsen, 49 bergruimten, en de keukens volledig uitgerust met de meest up-to- date apparatuur.

Grote schuifdeuren, ruime lichte woon ruimten dankzij de perfecte oriëntatie, veiligheidsdeuren, ingebouwde kasten, warme en koude airconditioning.
Dit alles wordt compleet met gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad, voor een maximaal niveau van plezier en ontspanning voor de bewoners.

Marbella Homes wordt gebouwd aan de eisen van de internationale certificering voor duurzaam bouwen BREEAM.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Grondplannen beschikbaar via email
    • Presentatie brochures beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties