EXCLUSIEF NIEUWBOUWPROJECT MET ZICHT OP ZEE

The view, Fuengirola

1, 2, 3 & 4 slk. appartementen & penthouses

The View is een nieuwbouw project van slechts 59 moderne 1, 2, 3 en 4 appartementen in Fuengirola.

The View beschikt over ruime woonruimtes en royale terrassen waar u kunt dineren met uitzicht op de Middellandse Zee.

Prijzen v.a. 169.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Uw terras wordt een verlengstuk van uw huis. Er is een naadloze overgang van binnen naar buiten, zowel vanuit de woonkamer als vanuit de ruime hoofdslaapkamers. Overdag kunt u ontspannen in de zon en genieten van het uitzicht op Afrika en ’s nachts onder de sterren dineren met een gematigde sfeerverlichting.

In uw nieuwe appartement zult u merken dat alles is ontworpen om u een gevoel van kwaliteit te geven. Het slimme ontwerp geeft een ruime open woon- en eetkamer met moderne keuken met A-merk apparaten.

Dankzij de slimme lay-out en een ideale omgeving kunt u op elk moment van de dag genieten van het onverslaanbare uitzicht. Of het nu gaat om wakker worden, ontspannen, koken of dineren, het dagelijks leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Het zal voelen alsof je in de lucht zwemt, dankzij de ongelooflijke uitzichten vanuit het overloopzwembad. U zult profiteren van het gevoel van welzijn in de fantastische fitnessruimte, sauna, Turks bad en verwarmd binnenzwembad.

Voor de dagen van ontspanning is er het chill-out dek met een kinderzwembad, een loungebar en Balinese bedden. De ideale plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Prachtige mediterrane tuinen en groene gebieden dragen bij aan het gevoel van rust, maar wanneer het tijd is voor verandering zijn er de sociale voorzieningen van de Gastrobar met de gezonken vuurkorven, waar u kunt genieten van een glas wijn met vrienden.

Er zijn uren plezier te beleven aan het verbeteren van uw spel op de golfsimulator, zodat wanneer op de baan komt, u al een echte professional bent.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties