EXCLUSIEVE NIEUWE PENTHOUSES EN APPARTEMENTEN IN LA MARINA DE SOTOGRANDE

Pier, Sotogrande

2 & 3 slk. appartementen & penthouses

De ontwikkeling bestaat uit twee gebouwen, Pier 1 en Pier 2, met respectievelijk 8 en 56 appartementen.

Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de prachtige Marina de Sotogrande, vanuit de privégated community.

Prijzen v.a. 398.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Pier Sotogrande 2 biedt appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers. Er is ook de mogelijkheid om twee appartementen om te bouwen tot een ruime woning met 4 of 5 slaapkamers en grote ontvangstruimten.

Het wooncomplex in nautische stijl mengt zich in het prachtige landschap van de jachthaven, pal naast de jachtclub. Geniet van je nieuwe uitzicht vanuit je nieuwe woning in een van de meest prestigieuze locaties in Zuid-Spanje.

Gebouwd en afgewerkt volgens de meest veeleisende normen, elke woning wordt geleverd met de beste thermische en akoestische isolatie. Het gebouw heeft een energiecertificaat van graad B.

De penthouses hebben een eigen solarium en de appartementen bieden ruime terrassen waar u kunt genieten van het uitzicht en het weer.

Gemeenschappelijke delen zijn een zwembad en weelderige aangelegde tuinen. De terrassen aan de voorzijde liggen op het oosten of op het zuidoosten. Een parkeerplaats en een berging zijn bij de prijs inbegrepen.

PIER, de droom om bij de zee te wonen

De werkzaamheden starten tijdens het eerste trimester van 2019.

Geschatte leverdatum: derde trimester van 2020.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties