INNOVATIEF NIEUWBOUWPROJECT MET ZICHT OP ZEE

Higuerón West, Benalmadena

2, 3 & 4 slaapkamer appartementen en penthouses

Higuerón West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling die is ontworpen om u de beste hedendaagse levenservaring in Zuid-Spanje te bieden.

Een locatie van 500.000m2 hectare, met 100.000m2 groene zones en hoge mate aan privacy, een prachtig uitzicht over de kuststreek Costa del Sol en de Middellandse Zee.

2 slaapkamer appartement v.a. 349.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Higuerón West – de ongeëvenaarde on-site faciliteiten en conciërgediensten ontworpen rond uw gemak weerspiegelen het feit dat de kwaliteit van het leven hier de bepalende factor is. Deze inspirerende woonomgeving met uitzicht op de Middellandse Zee is innovatief en anders omdat het is gemaakt van een fris concept.

Ontworpen door de award-winnende architecten Broadway Malyan uit New York. Appartementen met een “villa-feel” door het creëren van een woonkamer die zich uitstrekt over de lengte van het terras. Open gewoon de schuifdeuren, van vloer tot plafond hoog, en uw leefruimte wordt verdubbeld, met binnen / buiten lounge, eetgelegenheid en keuken die naadloos in elkaar stromen. Deze gemakkelijke interactie tussen de leefruimten creëert een flexibel, open plan gebied dat exclusief ontworpen werd voor het klimaat en de levensstijl van Zuid-Spanje.

De appartementen, tuin- en sky’villa’s liggen in kleine, intieme blokken van 5-7 woningen, omringd door tuinen die zorgvuldig zijn aangelegd om een gevoel van vrede en schoonheid in de woningen te creëren.

On-site voorzieningen zijn onder andere een eigen clubhuis met conciërgeservices, een modern businesscenter, een park, voorzieningen voor een school en mini-winkelcentrum, restaurants, zwembaden, tennisbanen, de high-tech gym en award winnende spa van de naburige Reserva del Higuerón.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties