Exclusieve residentieel project Santa Clara Golf

Soul Marbella Sunset, Marbella

3 & 4 slk. appartementen en villa’s

Bij Soul Marbella Sunset heeft u de mogelijkheid om een luxueuze woning te bezitten in één van de meest exclusieve omgevingen van Marbella.

Deze prachtige paradijselijke locatie ten oosten van Marbella is de ideale plek voor diegene die op zoek zijn naar de authentieke mediterrane essentie.

Prijzen v.a. 775.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Soul Marbella Sunset is de eerste fase van een groots allesomvattend project gericht op ruimte, luxe en service met ondermeer 5 grote zwembaden verweven in de tuinen, een overdekte spa met binnenzwembad, een volledig ingericht fitness-centrum, een koffieshop, co-working ruimte en conciërge diensten.

Die eerste fase biedt 42 woningen in een afgesloten gemeenschap. Er is keus uit ruime 4 slaapkamer halfopen bebouwing en losstaande villa’s elk met eigen zwembad alsook luxeappartementen met privézwembad bij de penthouses.

De woningen worden afgewerkt met de hoogst voorhanden kwaliteit. De keuken, de eetkamer en de ruime lounge zijn samen een open ruimte die het hart van het huis vormen. Ruime, open interieurs met brede ramen die uitkomen op grote buitenruimtes, speciaal ontworpen om de hele dag en elk seizoen een keuze te bieden uit zonnige en schaduwrijke omgevingen.

Het kosmopolitische Marbella en Puerto Banús zijn goed bereikbaar op minder dan 10 min rijden en het authentieke Malaga, vol van cultuur en geschiedenis ligt op 40 minuten afstand.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties