54 moderne appartementen en penthouses met panoramische zichten

Mirador de Estepona Golf

2 & 6 slk. appartementen

Mirador de Estepona biedt een keuze uit appartementen en penthouses gebouwd volgens de hoogste normen, perfect als vakantiewoning of permanente residentie.

De woningen in Mirador de Estepona Golf hebben allemaal grote terrassen met open zichten en penthouses met solariums met uitzicht op de tuinen, bergen en zee.

Appartement v.a. 232.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Dit prachtige nieuwe project met 54 moderne appartementen en penthouses ligt te midden van prachtige aangelegde tuinen op een verhoogd perceel aan de New Golden Mile letterlijk op de golf van Estepona.

Mirador de Estepona biedt een keuze uit 2 en 3 slaapkamer appartementen en 2 en 3 slaapkamer penthouses met veel groene openluchtruimten, luxueus zwembad en dat allemaal op enkele honderd meter van het clubhuis.

De bewoonbare oppervlakte van appartementen met de 2 slaapkamers begint vanaf 103 m2 met terrassen vanaf 40 m2 en een tuin van 54 m2 voor de gelijkvloers units. De 3 slaapkamer appartementen vertrekken vanaf 121 m2 binnenruimte, een terras vanaf 43 m2 en een tuin vanaf 107 m2 voor de gelijkvloer units. De penthouses met 2 slaapkamers hebben 122 m2 binnenruimte en 100 m2 terras, Penthouses met 3 slaapkamers hebben 119 m2 binnen en 85 m2 terras. De duplex penthouses hebben 147 m2 binnenruimte en 44 m2 terras.

De appartementen zijn voorzien van een open keuken, geïntegreerd in de woonkamer en aangesloten op ruime terrassen met een prachtig uitzicht over de aangelegde tuinen, zee, golf en bergen. Er wordt gewerkt met een topkwaliteit afwerking en deze energiezuinige woningen zijn door hun design zowel modern als elegant en maken veel gebruik van het natuurlijke licht.

De woningen in Mirador de Estepona hebben allemaal grote terrassen met open zichten en penthouses met solariums met uitzicht op de tuinen, bergen en zee.

Alle units komen met een garage en berging en een ‘green fees pack’ op de Estepona Golf Course en een VIP Owners Card bij hotel Fuerte Estepona.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties