NIEUWBOUWPROJECT LA CALA GOLF RESORT, APPARTEMENTEN EN TOWNHOUSES

La Cala Golf Resort, La Cala de Mijas

Een uniek nieuwbouwproject binnen een van de beste Golf resorts van Andalusia.

Deze prachtige nieuwbouw woningen liggen in de vallei van Mijas, gelegen binnen het complex van de beroemde Asia Golf course op slechts enkele minuten van de gouden stranden van de Middellandse Zee.

Vanaf de grote terrassen kan U genieten van een echte oase van rust, waar u kunt ontspannen met een panoramisch uitzicht over de golfbaan en La Cala de Mijas en de Mediterrane zee.

Appartementen v.a. 267.000€
Townhouses v.a. 400.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid beschikbaar via info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

La Cala Golf Resort bestaat uit 55 townhouses, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, en 48 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het is een prive, gated community met gemeenschappelijke tuinen en zwembaden.

Alle townhouses hebben een kelder, een ruime begane grond met grote terrassen en een solarium van meer dan 50m² met een panoramisch uitzicht. De nieuwbouw en de golfbaan zijn perfect geïntegreerd in een natuurlijke omgeving met spectaculaire landschappen.

De woningen zijn voorzien van luxe afwerking, een volledig uitgeruste keuken en vooraf geïnstalleerde air-conditioning, design badkamers, gemotoriseerde rolluiken in de slaapkamers en inbouwkasten.

De appartementen bestaat uit twee en drie slaapkamer appartementen. Zonnepanelen en de nieuwste technologie geven de woningen een energielabel B. Private Garage en bergingen zijn inbegrepen.

Geplande oplevering-datum Fase 1: maart 2018.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Grondplannen beschikbaar via email
    • Presentatie brochures beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties