Velaya: luxe eerstelijns zee appartementen en villas

Velaya villas en appartementen, Estepona

2 & 3 slk. villas en appartementen

Velaya is een exclusief nieuwbouw project met 24 eigentijdse appartementen, 6 penthouses, 6 bungalows en 2 villa’s met 2 en 3 slaapkamers.

Gelegen op een van de laatste overgebleven terreinen aan het strand tussen Marbella en Estepona, bekend als New Golden Mile, is Velaya een uitzonderlijke investeringskans.

Prijzen v.a. 792.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Een uitzonderlijke kans om te investeren in een woonconcept dat de luxe levensstijl van het Zuid-Spaanse leven perfect weerspiegelt !

Velaya heeft een exclusieve ligging eerstelijns zee op de New Golden Mile, tussen Puerto Banus en Estepona. Het project beschikt over een gemeenschappelijk infinity zwembad, kinderzwembad, speeltuin, jacuzzi, tennis en padelbanen. Daarnaast zijn er de mooi aangelegde tuin en een ondergrondse parkeergarage. Allemaal gelegen in een beveiligd omheind complex.

Velaya onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn architectuur, exclusiviteit en benijdenswaardige ligging tegenover de zee.
Velaya is een project dat is gericht op het verkrijgen van het BREEAM® International Certificate. De oplevering is voorzien tegen eind 2020.

  • Eerstelijns zee!
  • Beveiligd nieuwbouw complex
  • Panoramisch zeezicht
  • Grote terrassen

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties