LUXE RESORT IN LA CALA DE MIJAS

La Cala Resort bestaat uit 100 appartementen & penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers, modern design en wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Dit luxe resort bevindt zich op een uiterst bevoorrechte locatie in La Cala de Mijas, en geniet van een spectaculair uitzicht op de kust, de zee en de golfbaan.

2 slk. appartementen vanaf 215.000€
3 slk. appartementen vanaf 236.000€
3 slk. penthouses vanaf 304.000€
4 slk. penthouses met privé zwembad vanaf 460.000€

Specificaties

La Cala Resort is ontworpen om te ontspannen en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, binnen een gated community met 24 uurs bewaking en concierge dienst.

Er zijn uitgebreide groene ruimtes met natuurlijk gras, watervallen en weelderige planten. Niet te vergeten de chill out zone, 2 zwembaden, een paddle tennisbaan, een fitnessruimte, sauna en spa, een speeltuin, plus een evenementen en barbecue gebied om aan al uw verwachtingen aan comfort en rust te voldoen.

De diensten die het resort biedt – concierge dienst, periodieke reiniging, een evaluatie van de staat van onderhoud, linnengoed dienst en het beheer van vakantieverhuur – voegt toe aan de luxe van deze geweldige community, alles uitsluitend te genieten door de bewoners. Verder beschikt elke eigenaar ook nog over opslagruimte en parkeerplaatsen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.  Bouw start februari 2017
  Oplevering 1ste trimester 2019

  Slechts een kilometer van het strand, op de grens tussen de kust en het platteland, bovenop een heuvel met een fantastisch uitzicht ( alle woningen hebben een uitstekende oriëntatie en hebben ruime terrassen met een fantastisch uitzicht op de zee ) en in de buurt van de La Noria golfbaan en alle voorzieningen.

  Er is tevens flexibiliteit en tal van mogelijkheden als het gaat om het design en afwerking van de woningen waaronder de lay-out, vloeren, interieur houtwerk, wand kleuren, badkamer, etc.. contacteer ons voor alle mogelijkheden.

  AANVRAAG & DOWNLOAD DOCUMENTEN

  Marbella Special Homes, Vastgoed in en rond Marbella, Costa del Sol