SPECTACULAIRE PANORAMISCHE ZICHTEN

Mirador de Estepona

2, 3 & 4 slk. appartementen en penthouses

MIRADOR DE ESTEPONA is een superieur concept van comfort en exclusiviteit, privacy, duurzaamheid en technologie. De prachtige appartementen van Mirador de Estepona zijn verdeeld over gebouwen met één, twee en drie verdiepingen.

Bij Mirador de Estepona, kunt u kiezen tussen een privétuin met een prachtig panoramisch uitzicht of op verschillende uitkijkpunten, met het beste uitzicht op de zee en / of de bergen.

Appartementen & penthouses prijzen v.a. 276.034€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

MIRADOR DE ESTEPONA – met aan de noordkant de majestueuze Pico de los Reales; en aan de zuidkant, het strand op slechts 4 minuten afstand, met een uniek landschap tussen de hemel en de Middellandse Zee.

Mirador de Estepona staat voor “kwaliteit voor het leven” ;

Vanuit je nieuwe woning zul je in staat zijn om geniet van een uitstekende reeks voordelen en diensten: • 24 uur beveiliging • conciërgeservice • Het hele jaar door verwarmde infinity zwembaden, 1000 m² wateroppervlak met een strandeffect • Tropische tuinen met uitbundig vegetatie, sportgebieden (tennis en paddle-tennisbanen) en een fitnessruimte van 1000 m² • Speelterreinen voor kinderen • Poolclub voor gebruik door eigenaren, etc..

De prachtige appartementen van Mirador de Estepona bieden de mogelijkheid van twee, drie of vier slaapkamers met bewoonbare oppervlakte tussen 115,21 m² en 311,32 m², met terras of tuin en met parkeerplaats inclusief.

Elk appartement heeft een huis automatiseringssysteem, airconditioning, en sommige eenheden genieten van een open haard in de woonkamer, volledig uitgeruste keukens (koelkast met vriesvak, oven, magnetron en inductiekookplaat) en designer badkameraccessoires van de nieuwste materialen (Porcelanosa).

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties