Luxe, ultramoderne 2 & 3 slaapkamer appartementen

Residencial Infinity, Estepona

2 & 3 slaapkamer appartementen

Het karakteristieke gebouw van Residencial Infinity bestaat uit 112 luxe 2 & 3 slk. nieuwbouw appartementen met een prachtig hedendaags design.

Genieten van een prestigieuze locatie direct aan de hoofdstraat die door het hart van het levendige stadscentrum van Estepona loopt.

Appartement prijzen v.a. 229.950€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Luxe, ultramoderne 2 & 3 slaapkamer appartementen in Estepona vanaf slechts € 229.950
Met fantastisch gemeenschappelijk solarium op het dak met een spectaculair infinity zwembad en een adembenemend uitzicht op zee – evenals een volledig uitgeruste fitnessruimte met een sauna, mooie tuinen, een goed uitgeruste sociale verblijfsruimte voor meerdere gasten, een kindergedeelte en een fietsenstalling.

Ruim en met veel natuurlijke lichtinval, elk van de elegant ontworpen appartementen heeft een eigen terras – variërend in grootte 7-42 vierkante meter en met een keuze uit verschillende oriëntaties – evenals een eigen ondergrondse parkeergarage en berging.

Naast de talloze voorzieningen en diensten van Estepona, die vrijwel voor de deur liggen, ligt Residencial Infinity op minder dan 4 minuten wandelen naar de zonovergoten blauw bekroonde stranden van de zonovergoten badplaats.

Bouwvergunning verleend en voltooiing gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties