FANTASTISCH NIEUW LUXE PROJECT

Cala Jardin, Mijas

2, 3 & 4 slk. appartementen, penthouses & villa’s

Een geweldig off-plan nieuwbouwproject in La Cala de Mijas met alle denkbare faciliteiten en waar luxe als standaard geldt !

Het Cala Jardin resort is zuid-west georiënteerd en ligt op een heuvel, wat er voor zorgt dat men van een prachtig kan genieten.

2, 3 & 4 slk. appartement, penthouses en villa’s vanaf 300.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Cala Jardin in La Cala de Mijas is het enige nieuwbouwproject aan de Coste del Sol dat geheel milieuvriendelijk wordt.

Het bestaat uit appartementen, penthouses en villa’s en u vindt er alle denkbare faciliteiten zoals; een waterpark met glijbanen, sociale ruimtes, een sportcentrum, een spa, een fitness, tennis en paddlebanen, etc… er zal zelfs een shuttle bus rondrijden die u van en naar het centrum, het strand en andere “places of interest” zal vervoeren.

De bedoeling is om binnen dit resort de eigenaars een zo fantastisch mogelijke woonbeleving te bieden, en dit het hele jaar rond, waardoor dit complex buiten vakantiewoning ook uiterst geschikt is voor gezinnen die er vast wonen.

De locatie is naast alle prachtige voorzieningen eveneens geweldig. U bevindt zich hier op slechts korte afstand van zowel de voorzieningen, winkels, scholen en andere alsook het mooie strand van La Cala.

Het project wordt in 2 fases gebouwd. Fase 1 is momenteel reeds in aanbouw en oplevering is voorzien voor december 2017.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties