ONGEËVENAARDE ZICHTEN

Townhouses, Sotogrande

Drie slaapkamer woningen

Majestic Heights is een uniek project van 47 eigentijdse huizen, sommige met privé tuinen en anderen met een fantastisch solarium op slechts vijf minuten van enkele van de beste golfbanen in de omgeving.

Deze zeer exclusieve woningen zijn onderdeel van een exclusief omheind wooncomplex dat op een verhoogd perceel ligt, waardoor elke woning een panoramisch uitzicht op zee geniet.

Prijzen v.a. 268.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Perfect gepositioneerd om te genieten van de luxe lifestyle van de Costa del Sol met het luxe resort Marbella en de mooie haven van Estepona op slechts 20 min. rijden.

De ontwikkeling is zorgvuldig ontworpen om in een prachtige natuurlijke omgeving te passen met een oriëntatie op het zuiden, op slechts enkele minuten van het strand. Het hedendaagse ontwerp van dit complex combineert moeiteloos de natuurlijke elementen met moderne touches om stijlvolle woningen te bieden, perfect voor gezinnen of als investeringsmogelijkheid.

De chique drie en vier slaapkamer woningen zijn ontworpen om een statement te maken. Ze zijn voorzien van strakke lijnen en zijn licht, helder en luchtig waardoor het natuurlijke licht in de hele woning kan overstromen. Een open plan lounge en eethoek en volledig ingerichte keuken met hoge glans-units genieten van uitzicht op de tuinen met grote glazen deuren die leiden naar een royaal geproportioneerd privé terras waar dineren alfresco de norm zal zijn.

De slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten en de master slaapkamer heeft een stijlvolle en-suite kleedruimte met openslaande deuren naar een balkon met uitzicht op de Middellandse Zee en Gibraltar. Op het dakterras kunt u genieten van meer fantastisch uitzicht en ontspannen in alle privacy. De 4-slaapkamer woningen hebben de mogelijkheid om een extra kamer op de bovenste verdieping te maken die gemakkelijk kan worden omgetoverd in een sportschool, kantoor, hobbykamer of speelkamer. Voor de veiligheid zijn er automatische jaloezieën voor de ramen en een eigen garage.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties