EXCLUSIEF ELEGANT WOONPROJECT

South Bay, Estepona

Elegante ruime appartementen en penthouses

Een bijzonder nieuwbouwproject bestaande uit 45 prachtige eigentijdse appartementen en penthouses op een toplocatie

Met dank aan de fantastische locatie, op 800 meter boven het strand en de haven, geniet u hier van geweldige zichten.

Appartement prijzen v.a. 253.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

South Bay is een inspirerend nieuw boetiek project van 45 elegante en ruime appartementen en penthouses gelegen op een verhoogde positie in het hart van Estepona met een spectaculair uitzicht op zee.

Ideaal gelegen op slechts 900 meter van de haven met restaurants, barretjes, cafe’s, en in de onmiddellijke omgeving van allerhande voorzieningen o.a. sportfaciliteiten, shops, winkels, apotheek, .. en een kilometer verder het centrum met winkels, een mooie lange boulevard en natuurlijk het strand.

South Bay Estepona is een ideaal tweede huis of een thuis om het hele jaar door te wonen.

South Bay overschrijdt de grenzen van de traditionele architectuur door een nieuw levensstijl-concept te bieden en materialen van topkwaliteit te combineren met krachtige nieuwe inspirerende ontwerpen, grote, lichte woonruimten die verbonden zijn met grote terrassen met onovertroffen uitzicht op zee over de stad naar Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties