NIEUWBOUWPROJECT ESTEPONA BEACH, TOWNHOUSES

Estepona Beach, Estepona

Een zeer exclusief en modern nieuwbouwproject met first line beach setting.

Een uiterst exclusief project, vlak aan het strand, in de outskirts van Estepona. Townhouses met dakterras en eigen zwembad, absolute privacy en luxe voorzieningen waaronder binnenzwembad, spa en een gym.

1st Line beach, exclusieve ligging.
Vanaf de grote dakterrassen kan U genieten van een spectaculair onbelemmerd zicht op het prachtige strand en de middellandse zee.

Prijzen:
Townhouses v.a. 800.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid op te vragen via e-mail: info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

Een geweldige kans voor kopers op zoek naar een luxueuze levensstijl aan de Middellandse Zee, en een uitstekend investering.

Een innovatief residentieel project in een prachtige “tranquille” omgeving voor absolute privacy, direct aan het strand temidden van een groene en bosrijke omgeving en state-of-the-art voorzieningen, in het meest exclusieve westelijke gedeelte van Estepona.

Elk townhouse heeft een eigen dakterras met jacuzzi, pergola, keramiek en kunstgras vloeren, een barbecue en een eigen ondergrondse parkeergarage met persoonlijke toegang tot het huis via een ruime wasplaats en service ruimte, evenals gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de gasten.

De woningen hebben ook een open haard, vloerverwarming (op basis van water in woonruimten en elektrisch in de badkamer), warm en koud air-conditioning, inloop-kasten, plus de nieuwste domotica-systemen.

De open keukens zijn uitstekend uitgerust met Siemens of soortgelijke huishoudelijke apparaten.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Grondplannen beschikbaar via email
    • Presentatie brochures beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties