LUXE APPARTEMENTEN MET PRACHTIGE UITZICHTEN

Serenity, Benalmadena

2, 3, 4 slk. luxe appartementen

Prachtig afgewerkte woningen in een privaat complex waar men ten volle kan genieten van vrede en rust en van het leven aan de Costa del Sol.

Fantastisch uitzicht op de zee en georiënteerd voor een optimale lichtinval, wat betekent dat u kan genieten van het fantastische weer het hele jaar door .

2, 3 en 4 slk. appartementen vanaf 190.500€
Contacteer ons voor beschikbaarheid en een volledig prijsoverzicht

Specificaties

Serenity, een combinatie van Andalusische charme met modern design en een fantastische locatie.

Serenity Benalmádena is de place to be aan de Costa del Sol. De ontwikkeling heeft een eigen fitnessruimte en royale tuinen, evenals het “Gastroteca” concept van gedeelde leefruimten voor feestjes en bijeenkomsten.

Het Serenity Benalmádena complex ambieert meer dan alleen een appartementencomplex.

Met units van twee, drie en vier slaapkamers, biedt deze prachtige ontwikkeling fantastische waarde evenals de perfecte ontspannen levensstijl aan de Middellandse Zee!

Benalmádena zelf is een bevoorrechte omgeving waarin de rustige sfeer en prachtige landschap hand in hand gaan met de vriendelijkheid van de mensen. Op slechts 15 km van de luchthaven en kort bij Fuengirola (10 km), Torremolinos (8 km), Marbella (30 km), de ideale locatie aan de Costa del Sol.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties