VILLA’S MET 360º PANORAMISCH ZEEZICHT

Nordic collection, New Golden Mile

Moderne nieuwbouw villa’s

Een boutique gated ontwikkeling van 10 villa’s gelegen in een benijdenswaardige positie in het hart van de New Golden Mile naast Campanario Golf & Country Club.

Vanaf het solarium op de top van de villa’s kan u genieten van 360º panoramisch uitzicht op zee en golf met op de achtergrond de Marbella berg.

Sales Prijzen vanaf: 990.000 €

Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De Nordic Collection villa’s bevinden zich op een benijdenswaardige positie, aan een deel van de kust, bekend om zijn vele golfbanen, waaronder Los Flamingos Golf Club, Atalaya Golf & Country Club, El Paraíso Golf, Marbella Club Golf Resort en Guadalmina Golf, onder anderen. Gemakkelijk bereikbaar en op slechts een korte afstand van Marbella en Puerto Banús, op slechts 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga en in de buurt van San Pedro en Estepona, een ideale keuze voor een tweede woning aan de Costa del Sol.

Deze unieke villa’s kunnen ook worden gepersonaliseerd door elke huiseigenaar om zo aan individuele wensen te voldoen.

De kelders komen helemaal afgewerkt en hebben directe toegang tot het zwembad en kunnen eveneens naar keuze worden ingericht volgens uw persoonlijke lifestyle.

Er wordt verder gebruik gemaakt van grote full-lenght ramen om optimaal te profiteren van het licht en een vloeiende verbinding van de indoor en outdoor woonruimtes, evenals de open lay-out van het villa design.

Het gebruik van natuurlijke materialen en licht gekleurde interieurs -muren, deuren, plafond en andere architectonische functies, met inbegrip van de open lay-out, maximaliseert het gevoel van eenheid met de natuur en een gastvrije sfeer die zowel functioneel en comfortabel is.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties