Luxueuze villa appartementen met zicht op zee

9 lions residences, Nueva Andalucia

2, 3, 4 & 5 slk. appartementen

53 Luxueuze villa-appartementen met zeezicht vlakbij Marbella en Puerto Banus, in de gekende golfvallei van Nueva Andalucia.

Met dank aan de fantastische locatie, een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap, golf, zee en Gibraltar.

Prijzen v.a. 565.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Nine Lions Residences bestaat uit 53 hoogwaardige villa-appartementen en penthouses verdeeld over 9 villa’s, met 2, 3, 4 of 5 slaapkamers. Elk van de negen Mediterraanse villa’s herbergt tussen vijf en zeven appartementen, variërend van 90 m² tot 284 m² groot.

De moderne appartementen hebben een open plan layout met een naadloze aansluiting naar het zuid of zuidwest gericht terras. Ze hebben ruime, gedeeltelijk overdekte terrassen met een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap, golf, zee en Gibraltar. Enkele gelijkvloers appartementen hebben een privé-zwembad in hun tuin.

Warme ivoorkleurige vloertegels worden gebruikt in de keuken, de badkamers, gastentoilet en wasruimte, terwijl de rest van de vloeren whitewashed eik is. Hoogwaardige merken zoals Gaggenau en Villeroy & Boch worden gebruikt in toilet, wasruimte en keuken, om een tijdloze stijl te bieden voor het dagelijks leven.

Dit project heeft een uitstekende locatie, net boven het bruisende Puerto Banús, en biedt uitzicht op drie prachtige golfbanen. Het meer ‘El Lago de las Tortugas’, ligt vlakbij en de prachtige zandstranden van Puerto Banús liggen op slechts een paar minuten rijden.

In de mooi aangelegde tuinen bevinden zich 2 openlucht zwembaden, waaronder een infinity zwembad van 9 x 37 meter. Het gemeenschappelijke clubhuis ligt in het midden van het complex. De spa- en fitnessruimte bevinden zich in het clubhuis en bieden verschillende fitnessapparaten, evenals een sauna, jacuzzi, Turks bad, ijsfontein en een overdekt verwarmd zout water binnenzwembad.

Inbegrepen zijn een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties