EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

La Cala Villa's, Mijas

3, 4, 5 & 6 slk. villa’s

Een bijzonder nieuwbouwproject bestaande uit 33 prachtige vrijstaande eigentijdse villa’s in beveiligde omgeving.

Met dank aan de fantastische locatie, op slechts korte afstand van het strand, verschillende golf courses , en alle voorzieningen.

Villa prijzen v.a. 675.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

La Finca de La Cala is een veilige residentiële ontwikkeling die de hoogste standaard van eigentijdse lifestyle biedt, in dit deel van de Costa del Sol.

De 33 vrijstaande villa’s beschikken niet alleen over een verfijnde architectonische styling, maar ook het allerlaatste comfort en voorzieningen.

De villa’s zijn verkrijgbaar met drie, vier, vijf of zes slaapkamers, gebouwd op grote percelen tussen 1200 en 2600m2.

La Cala villa’s ligt temidden van een prachtig landschap op slechts enkele minuten rijden van een fantastische keuze aan stranden, golf, entertainment, diensten en natuur in het hart van de Costa del Sol.

Elektrische poorten bieden een veilige toegang tot de woningen, die een eigen 30m2 carport hebben en gelegen zijn tussen de aangelegde tuinen met privézwembad.

Daarnaast biedt La Cala Villa’s een exclusieve leefomgeving met een clubhuis uitgerust met een fitnessruimte, verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, spa en lounge.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties