EEN BOUTIQUE PROJECT VAN 6 LUXE VILLA’S

Cabopino, Marbella

4 & 5 slk. geschakelde villa’s

Een boutique ontwikkeling van 6 semi-vrijstaande luxe moderne woningen met 4 en 5 slaapkamers in Artola, Cabopino.

Panoramisch en schilderachtig uitzicht op de zee over Cabopino Golf en zijn met fairway omzoomde luifel van pijnbomen.

Villa prijzen v.a. 935.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Net ten oosten van Marbella ligt Cabopino bekend om zijn natuurlijke schoonheid, dennenbos en het beroemde Artola-strand dat algemeen wordt beschouwd als een van de beste stranden in Spanje met gouden zandduinen, uitzonderlijk schoon water en geweldige strandrestaurants.

De stijlvolle jachthaven van Cabopino ligt op slechts een korte loopafstand en hoewel kleiner en intiemer dan Puerto Banus, beschikt het over een scala aan faciliteiten, waaronder een ruime keuze aan stijlvolle restaurants, loungebars en winkels.

Alle 6 de woningen profiteren optimaal van het natuurlijke terrein, de verhoogde ligging en de nabijheid van het strand en bieden vanaf elke verdieping een prachtig uitzicht op de zee.

Verdeeld over 3 niveaus heeft elke woning een breed scala aan functies voor luxe en hedendaagse leven, waaronder; een privézwembad, een persoonlijke lift, een solarium op het dak, een dubbele ondergrondse garage voor auto’s en grote stijlvolle inloopkleedkamers met uitzicht op zee.

De gemeenschap beschikt over weelderige tuinen met een prachtig zwembad en is veilig omheind rondom.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties