NIEUWBOUWPROJECT ESTEPONA HILLS, APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Estepona Hills, Estepona

Nieuw project temidden van de prachtige natuur, bergen landschap en de sprankelende Middellandse Zee.

Een prachtig nieuw project van 62 moderne appartementen en penthouses, momenteel in aanbouw op de New Golden Mile, halverwege tussen Marbella en Estepona, op slechts 15 minuten van de glamoureuze Puerto Banus.

Estepona Hills biedt Zuid-West gelegen appartementen die uitkijken op een natuurlijke park van mediterrane met een bergen op de achtergrond, de glinsterende zee in het zuiden en Gibraltar en Afrika afgetekend aan de horizon.

Prijzen:
2 slk. gelijkvloers appartementen: v.a. €189.000
2slk. penthouses: v.a. €225.000

Specificaties

Het complex beschikt over prachtige tropische tuinen en twee gemeenschappelijke zwembaden voor het exclusieve gebruik van de bewoners.

De appartementen zijn ontworpen om het genot van deze schilderachtige locatie te maximaliseren, met Zuid-West oriëntatie en ruime terrassen van 80m2. Glazen wanden vormen het terras, zodat U van het een prachtig uitzicht kan genieten, zelfs als U binnen in de woonkamer zit.

De begane grond appartementen zijn voorzien van een prachtig split-level terras met een hot tub ingebouwd in het lagere niveau. De duplex penthouses zijn voorzien van dubbele terrassen, met één terras op de lounge niveau ideaal voor al fresco drankjes en dineren en een bovenste terras, ideaal voor ochtend koffie of prive zonnebaden.

Het complex beschikt tevens over een gemeenschappelijke lounge om eventueel kennis te maken met je buren. Estepona Hills biedt een unieke kans om een thuis te bezitten in een schilderachtige locatie, met een spectaculair uitzicht, hedendaags design en alle moderne gemakken, gelegen in een prachtige enclave van tropische tuinen, op slechts een paar minuten rijden naar het strand en alle voorzieningen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties