FRONTLINE BEACH VILLA-APPARTEMENTEN

Emare, Estepona

28 Villa-appartementen

De luxe-voordelen van een private villa, en de veiligheid van een afgesloten community gecombineerd met een unieke frontline beach locatie.

Gelegen op de New Golden Mile, midden tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, is deze locatie het absolute neusje van de zalm.

Prijzen v.a. 2.300.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee aan de kust grenst en is ideaal gelegen om ten volle te genieten de regio.

28 Villa-appartementen met een bebouwde oppervlakte tussen de 407m2 en 840m2, gespreid over een domein van 2Ha, maakt van dit project een unicum!

Licht, design en ruimte gecombineerd in woningen waar het concept ‘luxe’ zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteiten en superieure diensten.
De meest veeleisende klanten zullen hier hun gading zeker vinden!

Woningen ontworpen en gebouwd voor het leven. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en van alles van deugddoende vakantiebezoeken tot een welverdiend pensioen.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormt, dankzij hun lage hoogte- en doorlopende vloer-niveau. De zee maakt deel uit van elk van deze uitzonderlijke villa-appartementen.

Kenmerkend aan de exclusiviteit van dit project zijn onder andere zijn spectaculaire tuin, extreem grote zonneterrassen, binnenoppervlakten die alleen maar in luxueuze villa’s terug te vinden zijn. Verder ook nog het gymnasium en het verwarmde infinity-pool van 37 x 9m!

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

    Allernieuwste aanbod vastgoed te koop