NIEUWBOUWPROJECT SUNSET VILLAS, LUXE MODERNE VILLAS

Sunset Villas, Estepona

Daar waar twee werelden elkaar ontmoeten en omarmen.
Een luxe eigentijds onroerend goed project dat een bevoorrechte levensstijl belichaamt in het zuidelijkste puntje van Europa.

Een indrukwekkend en uniek project, bestaande uit 4 verschillende types en in totaal 51 off-plan villa’s te koop, allemaal met een 3 of 4 slaapkamers lay-out, net buiten het idyllische Estepona.

De fraai vormgegeven villa’s kijken uit op het punt waar Europa en Afrika, de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan mekaar ontmoeten – Scandinavisch design in een magische Andalusisiche setting.

Prijzen bij benadering vanwege de mogelijkheid tot het selecteren van verschillende materialen, afwerkingen en keukens.
Vanaf 699.000€

Specificaties

Dit complex bestaat uit 4 verschillende types villa’s, de meeste van hen vrijstaand, en enkele half-open-bebouwing, gelegen in een exclusief deel van Estepona.

Het gebied is erg rustig, heeft een zeer mooi uitzicht en slechts 5 minuten van de haven en het centrum van Estepona, de bebouwing verdeeld over 20.000 m² land.

Sunset Villas is ontworpen door een Scandinavische team, in samenwerking met Spaanse architecten met als resultaat: het beste van beide werelden. Het exterieur design is geïnspireerd op de Scandinavische minimalistische stijl, met strakke lijnen, grote oppervlakken en een stilistische en kalme uitdrukking. Het interieur is ontworpen met gezinnen in het achterhoofd, en alle villa’s hebben dan ook grote gecombineerde woonkamers en keukens. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk natuurlijk licht te benutten door het gebruik van grote glazen gevels en het begeleiden van het licht waar dat nodig is geweest. Elke off-plan villa kan worden aangepast aan de smaak van de nieuwe eigenaar.

De werken starten in het voorjaar van 2016 en zullen naar verwachting voltooid worden in 2018.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.  Villa Type 1
  De begane grond bestaat uit een keuken en een woonkamer in combinatie, en met een directe toegang tot het terras. Er is ook 1 slaapkamer op de begane grond van deze prachtige villa. Zowel de keuken / woonkamer en de slaapkamer op de begane grond hebben direct toegang tot de tuin via glazen schuifdeuren. Op de begane grond vindt u ook een badkamer en een berging. Op de eerste verdieping in de villa type 1 vindt u een hal, die leidt naar 3 slaapkamers. Aan de linkerkant de master bedroom met en-suite badkamer en een aparte kleedkamer. Vanuit de master bedroom in deze villa is er toegang tot een 10m² balkon. Verder zijn er op de eerste verdieping  2 slaapkamers, met gedeelde badkamer met douche en een klein balkon.

  Villa Type 2
  De eerste verdieping bestaat uitsluitend uit een zeer grote slaapkamer, badkamer en een grote kleedkamer. Vanuit de master bedroom is er ook toegang tot een terras van 20 m².
  Met de de trap naar beneden naar de gelijkvloers verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer. De keuken is volledig geïntegreerd met de eetkamer / lounge voor de grote of kleine familie en genieten van het uitzicht op de tuin en het zwembad. De eerste verdieping met slaapkamer met walk-in closet steekt uit boven het terras in de tuin, en verstrekt zo wat schaduw van de Spaanse zon. Dit type villa biedt u een uniek en modern design.

  Villa Type 3
  Deze villa’s zijn ontworpen als half open bebouwing, ofwel twee afzonderlijke villa’s in hetzelfde gebouw. Bij het betreden van de begane grond vindt u de keuken, een badkamer en een gecombineerde woon- en eetkamer.
  Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het royale terras en privé zwembad.
  Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 een badkamer delen, en de master bedroom met en-suite badkamer.
  Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Vanuit de master bedroom is er directe toegang tot het 13m² terras.
  Op het dak heb je een extra chill out terras, van ongeveer 20m².

  Villa Type 4
  Dit zijn de grootste villa’s beschikbaar. Ze variëren in grootte, van 245m² tot 293m². Op de begane grond vindt u een van de 3 slaapkamers met een aangrenzende badkamer / douche. Naast de slaapkamer vindt u een binnenplaats en toegang tot de grote open stijl keuken. Vanuit de keuken is een klein verschil in niveau naar beneden naar de lounge / eetkamer. De woonkamer heeft directe toegang tot het terras, privé zwembad en tuin. De eerste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, waarvan een de master bedroom. De master bedroom heeft toegang tot een 13m² terras, en-suite badkamer met jacuzzi, en een grote aparte kleedkamer. De tweede slaapkamer heeft ook een aparte kleedkamer en badkamer en-suite. Op het dak heb je extra 30m² terras.

  DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

  Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties