MODERNE LUXUEUZE TOWNHOUSES

Townhouses, Calahonda

48 moderne, luxe townhouses in het hart van Calahonda

De woningen hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Ze hebben een grootte tot 195m², met terrassen tot 67m². Privétuinen met een grootte tot 129m² en een solarium van maximaal 63m².

Het complex is zeer goed gepositioneerd met gemakkelijke toegang tot allerhande lokale voorzieningen, waaronder winkels, banken, scholen, medische centra, en natuurlijk, de zee en het strand!

3 slk. townhouse vanaf 325.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

We zijn blij om het gloednieuwe project Calahonda Townhouses te presenteren – een nieuwe ontwikkeling in Calahonda, bestaande uit 48 moderne, luxe huizen.

Het complex is zeer goed gepositioneerd met gemakkelijke toegang tot allerhande lokale voorzieningen, waaronder winkels, banken, scholen, medische centra, en natuurlijk, de zee en het strand!

Calahonda Townhouses is een nieuwbouwcomplex met 24-uurs beveiliging, omringd door prachtige aangelegde tuinen die u leiden naar het zwembad of naar de sportschool.

Gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen, met inbegrip van gepantserde deuren, de installatie van communicatielijnen, tv en telefoon in de woonkamer en slaapkamers, eerste kwaliteit sanitair, H / C airconditioning, vloerverwarming in de badkamers en een volledig ingerichte keuken met topmerk apparatuur.

De woningen hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Ze hebben een grootte tot 195m², met terrassen tot 67m². Privétuinen met een grootte tot 129m² en een solarium van maximaal 63m². Er is ook de mogelijkheid voor een extra ruimte in de kelder.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties