NIEUWBOUWPROJECT MARBELLA ALTO, APPARTEMENTEN, PENTHOUSES & VILLAS

Marbella Alto, Ojen Marbella

Een unieke, eersteklas residentie, omgeven door natuurlijke schoonheid met adembenemende beschermde uitzichten op de glinsterende Middellandse zee.

Marbella Alto is een premium gated, residentiële gemeenschap met in totaal uiteindelijk een mix van ongeveer 500 appartementen en villa’s, gebouwd op ruime kavels met luxe recreatievoorzieningen in een veilige, private en exclusieve urbanisatie.

Marbella Alto is een unieke ontwikkeling, gelegen op een buitengewoon mooie enclave van beschermde bossen, met prachtige ononderbroken uitzichten op zee. Binnen een straal van 10 minuten van Marbella Old Town en de vele prachtige zandstranden van Marbella.

2 slk. appartement v.a. 450.000€
3 slk. appartement v.a. 529.000€

Specificaties

Welkom bij Marbella Alto – waar de natuur en het moderne leven verstrengeld zijn. Ruime appartementen, penthouses en villa’s; een mix van natuur met modern comfort: schone, moderne architectuur; ruime binnenruimtes; de eindeloze hemel; de uitgestrekte horizon en licht in schril contrast met de boomgaarden, velden en schilderachtige Andalusische dorpjes, van oudsher geassocieerd met het gebied.

Ontspan op het terras in uw eigen privé zwembad, bewonder een adembenemende zonsondergang over de oceaan, of geniet van het ontbijt op een glorieus zonnige ochtend terwijl U wordt toegezongen door vogelgezang… Zodra U door de deur van uw huis in Marbella Alto binnen stapt, zult u een ruimte geïnspireerd door de natuur betreden, waar de nieuwste technologieën worden ingezet om u te ontspannen en zich thuis te voelen.

Naast de keuzes die je zullen worden aangeboden van op maat gemaakte extra’s en upgrades biedt Marbella Alto verder ook een eigen health club met spa, sauna, turks bad en kids club, gemeenschappelijke (verwarmde) zwembaden en kinderbaden, een pay-as-you-go concierge service, 24hrs security, een business center en een eigen verhuur en maintenance service.

 

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen
    • Grondplannen beschikbaar via email
    • Presentatie brochures beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties