EXCLUSIEF RESIDENTIËEL COMPLEX VAN 23 TOWNHOUSES EN 2 VILLA’S

The Cape, Marbella

3 slk. townhouses & villa’s

The Cape is een innovatief residentieel project gelegen in Cabopino, in Marbella (Málaga), een van de mooiste hoeken van de Costa del Sol, op de eerste lijn van golf en dicht bij een gouden zandstrand en de Puerto Deportivo van Cabopino.

Als je er altijd al van hebt gedroomd om in een groot huis te wonen en wakker te worden met zichten zoals de weerspiegeling van de zon op het water van de zee, dan heb je nu de mogelijkheid om je dromen te verwezenlijken met The Cape.

Prijzen v.a. 650.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

The Cape ligt binnen de Cabopino golfbaan en biedt een unieke omgeving voor de urbanisatie en een bevoorrechte mogelijkheid voor liefhebbers van deze sport.
Dankzij de uitstekende locatie vindt u gemakkelijk allerlei soorten diensten: sportcentra, supermarkten, internationale scholen, gezondheidscentra, strandbars en restaurants, evenals winkel- en recreatiegebieden. Bovendien ligt de internationale luchthaven Malaga-Costa del Sol op slechts 20 minuten rijden van Cabopino.

Alle huizen hebben 3 slaapkamers met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Ze hebben ook een privézwembad, een groot terras, een solarium en ruime tuinen.

De woonkamer van elk huis is uitgerust met comfort en elegantie en biedt een vrije hoogte van 3,60 meter. Het architecturale ontwerp biedt open en heldere ruimtes, met veel decoratieve mogelijkheden.

De keukens zijn uitstekend uitgerust met NEFF-apparatuur. We bieden u ook de mogelijkheid om de keuken aan te passen aan uw smaak en stijl, met een breed scala aan mogelijkheden en hoogwaardige afwerkingen.

De omgeving waarin de urbanisatie zich bevindt, biedt absolute veiligheid en sereniteit, voorzien van bewakingscamera’s.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties