EXCLUSIEF EIGENTIJDS TOWNHOUSE PROJECT

Oak 47, Fuengirola

3 slk. townhouses

Oak 47 is een nieuwbouwproject van 47 open moderne huizen met 3 slaapkamers dichtbij het centrum en op slechts 3 minuten wandelen vanaf het strand.

De huizen zijn perfect als investering en hebben niet alleen een prachtig uitzicht op zee vanaf het dakterras, maar ook vanuit de woonkamer en de meerderheid van de slaapkamers.

Prijzen v.a. 288.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De huizen hebben 2 verdiepingen. Bij binnenkomst op de begane grond wordt u begroet door neutrale kleuren en een open woon- en eetkamer.

De open keuken is volledig ingericht en beschikt over een aparte wasruimte. Hoge plafonds, tegelvloeren, armaturen en fittingen getuigen van de kwaliteit.

De woonkamer is licht, helder en luchtig met kamerhoge glazen deuren en een dakraam aan de binnenzijde waardoor natuurlijk zonlicht naar binnen komt. De schuifpui leidt naar een gedeeltelijk overdekt terras en een privé tuin waar u en uw gezin kunt genieten van veel BBQ´s terwijl u geniet van het uitzicht op zee.

De 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping worden compleet geleverd met inbouwkasten en een 2 badkamer, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De hoofdslaapkamer ensuite beschikt over een inloopkast en een ruim terras rondom met dubbele ramen en deuren die het prachtige uitzicht optimaliseren. Op het dakterras kunt u uw eigen heiligdom creëren.

De huizen hebben een eigen parkeerplaats en sommige accommodaties hebben een kelder die kan worden aangepast aan uw eigen behoeften.

De complex ligt op de rand van Fuengirola en Mijas Costa waar stranden zich kilometers in beide richtingen uitstrekken.

• Op loopafstand van voorzieningen • Volledig uitgerust fitnessruimte • Sauna • Sociale club • 3 minuten lopen naar het strand • Volledig omheind beveiligd complex • Lagune zwembad • Tropische tuinen

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties