APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES MET ZICHT OP ZEE

Casares beach, Casares

2 & 3 slaapkamer appartementen en penthouses

Een fantastisch nieuwbouwproject op wandelafstand van het strand. Appartementen en penthouses met zeezicht.

Met dank aan de fantastische locatie, op wandelafstand van alle voorzieningen, shops, restaurants, winkels etc..

Appartement prijzen vanaf 185.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Casares Beach bevindt zich in een volledig 24 uurs beveiligde community en is voorzien van alles wat nodig is om te genieten en ontspannen.
Fase II zijn instapklare appartementen en penthouses met zicht op zee en allemaal met uitzicht op het centrale zwembad, de tuinen en het paddel court.

Er werd gebouwd over 3 verdiepingen voor elke 3 van de gebouwen in charmante mediterrane stijl. De penthouses genieten van grote terrassen tot 242 m2 ! Een absoluut geweldige plaats voor gezelligheid in de zon het hele jaar door. Zo ook voor de beneden appartementen met eigen stuk privé tuin.

Denk aan ruime lichte woonruimtes, volledig ingerichte keukens met Bosch & Siemens apparaten, een bijkeuken met BBQ ruimte, airconditioning, jacuzzi, volledig ingerichte badkamers, inloop kasten, video-entry, parkeerplaatsen en bergruimten… een waar genot om te wonen / vakantie te vieren.

Casares beach is de perfecte plek aan de Costa del Sol om het hele jaar rond van het leven in de zon te genieten !

 

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties