WELKOM IN DE NATUUR!

El Chapparal, Mijas costa

2, 3 & 4 slk. appartementen & penthouses

Vitta Nature is een nieuw woonproject in Mijas Costa met 166 appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers met ruime en geweldige gemeenschappelijke ruimtes.

De architectuur en het ontwerp van Vitta Nature zijn dusdanig bestudeerd om de terrassen, te benadrukken vanwaar u kan genieten van prachtige zichten op de natuurlijke omgeving en de zee.

Villa prijzen v.a. 245.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De woningen combineren veelzijdigheid en comfort dankzij hun doorschijnende en geoptimaliseerde ruimtes. Een voorbeeld hiervan zijn de keukens met eiland, open en geïntegreerd met de woonkamer.

De slaapkamers hebben directe toegang tot de terrassen, om te genieten van een briesje in momenten van rust. Voor de penthouses zijn de terrassen nog ruimer en deze bieden ook een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De begane grond appartementen hebben dan weer een eigen tuin.

Alle gekozen materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om een actuele esthetiek volgens het mediterrane ontwerp te bieden.

De privé-urbanisatie, omgeven door groen en tuinen, heeft spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes, ideaal om te genieten van vrije tijd met familie en vrienden.

Binnen- en buitenzwembaden, spa met Turks bad en sauna, uitgeruste fitnessruimte, gastrotheca, paddle-tennisbaan, putting green, tuinen … Alles wat u nodig heeft om van uw vrije tijd te genieten!

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties