4 ruime en lichte luxe villa’s met uitzicht op zee

Villa's La Cala, Mijas costa

3 & 4 slk. villa’s

Villa’s La Cala, een nieuw project met 4 moderne stijl villa’s met zeezicht gelegen in LA CALA, Mijas Costa, op loopafstand van het dorp La Cala de Mijas.

Alle soorten diensten op slechts een steenworp afstand, ziekenhuis, sportcentrum, supermarkten, winkels, restaurants, markt, openbaar vervoer en zelfs het strand.

Villa prijzen v.a. 850.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Villa’s La Cala, 3 verschillende Villa-stijlen waarvan de eerste villa nu in aanbouw, nog twee zullen beginnen met de bouw tegen augustus 2018. Het project staat open voor eventuele wijzigingen, zowel binnen alsook buiten de villa, om te voldoen aan de wensen van de koper. Bouwtijd +/- 12 maanden.

Villa’s met 3 of 4 slaapkamers plus een grote souterrain met een op zichzelf staand appartement met natuurlijk licht en een eigen ingang samen met een eigen ondergrondse parkeergarage voor 2 auto’s en opslag.

Gebouwd volgens de hoogste kwaliteit, een zeer modern en eigentijds ontwerp met 3 verschillende ontwerpen om uit te kiezen.
Begane grond: ruime open ruimtes die uitmonden in een groot overdekt terras, tuin en privézwembad, met de mogelijkheid om een ​​open of gesloten keuken en zelfs de mogelijkheid van een extra slaapkamer met een eigen badkamer, ook op dit niveau een gastentoilet.
Eerste verdieping: afhankelijk van uw familiebehoeften bieden wij configuraties van 2 of 3 slaapkamers. Met de standaard set krijgt u 3 slaapkamers met 2 badkamers. 2 van de slaapkamers bieden toegang tot een groot terras met uitzicht op zee. De hoofdslaapkamer biedt een inloopkast en een eigen badkamer.
Kelderverdieping: dankzij de onafhankelijke ingang kan dit niveau een op zichzelf staand onafhankelijk appartement met een eigen badkamer en wasruimte bieden, of andere configuraties zoals een fitnessruimte of een ontspanningsruimte. Er zal ook een grote ondergrondse parkeerplaats zijn die groot genoeg is voor 2 auto’s en een ruime opslagruimte.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Specificaties:  zeer laag energieverbruik – grote crème marmeren vloeren of keramische tegels die zich uitstrekken naar het terras – dubbel thermisch en akoestisch geïsoleerd glas van vloer tot aan het plafond dat zich terugtrekt in een muuruitsparing in de woonkamer – luxe ingerichte keukens met 3 verschillende indelingen om uit te kiezen, silestone werkbladen en panelen – Bosch apparatuur
    – Domotic / Home intelligent systeem bestuurd door smartphone – volledig geïnstalleerd alarm met rook, waterdetectoren en videofooninvoersysteem – volledig geïnstalleerd klimaatsysteem voor verwarming en koeling met de nieuwste aerothermia-technologie – vloerverwarming in de gehele villa en zonnepanelen -elektrische toegangspoorten tot de accommodatie met op afstand te openen toegang – aangelegde privé tuin met privézwembad – automatisch irrigatiesysteem.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties