12 VILLA’S MET ZEEZICHT IN CANCELADA

Cancelada, Estepona

4 slk. villa’s

Velvet, de perfecte plek om tot rust te komen en waar luxe wacht op u in een nieuwe ontwikkeling die bestaat uit 12 onafhankelijke villa’s met een uniek en eigentijds ontwerp.

De uitgestrekte en vlakke tuingebieden van de villa’s Velvet bieden een prachtig panoramisch uitzicht op de middellandse zee.

Villa prijzen v.a. 985.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

VELVET CANCELADA – Deze exclusieve ontwikkeling biedt maximale accommodatie met de mogelijkheid om aan uw persoonlijke smaak aan te passen door te kiezen uit 3 verschillende soorten en modellen.

Een dubbel hoge-entree met fantastische afmetingen om uw vrienden en familie te verwelkomen. Volledig ingerichte keukens volgens de hoogste normen met een gescheiden wasruimte.

De terrassen zijn toegankelijk door schuifdeuren die van vloer-tot-plafond integreren en beide woonruimtes in één laten vloeien, om zo veel mogelijk natuurlijk licht te maximaliseren. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van weelderige afwerkingen en hoogwaardige materialen.

  • Vlakke tuin met panoramisch uitzicht op zee
  • 12 minuten tot Puerto Banús
  • Woonkamer 282 m²
  • Overdekte terrassen van 174 m²
  • Niet overdekte terrassen van 168 m²
  • Tuingebied 527 m²

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties