Golfcomplex met panoramisch zee en golfzicht

Valley Homes, Estepona

2 & 3 slk. appartementen & penthouses

Valley Homes bestaat uit 190 woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers in 8 blokken. Het moderne, aantrekkelijke ontwerp heeft strakke, eigentijdse lijnen.

De gebouwen zijn zuidgericht waardoor deze appartementen gebruikmaken van alle uren zonlicht en genieten van zichten op zee en golf.

Prijzen v.a. 232.200€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De appartementen van Valley Homes zijn ontworpen om binnen- en buitenleven een eenheid te maken. Ingebouwde raamkozijnen elimineren elke scheiding en maken de woning en het grote terras een enkele ruimte.
De open, volledig ingerichte keuken en woonkamer zijn licht en ruim. En de uitzichten zijn onverslaanbaar, met glazen balustrades op de terrassen.
De zachte neutrale kleuren die voor de afwerking worden gebruikt, maken Valley Homes als thuis.

Opmerkelijk is het ontwerp van de appartementen op de gelijkvloers verdieping, die prachtige tuinen hebben om te genieten van het buitenleven met absolute privacy. Alle appartementen hebben grote terrassen en de penthouses hebben een solarium, perfect om te genieten van de zon en de onvergelijkbare zonsondergangen van Estepona.

Dit moderne complex beschikt ook over comfortabele gemeenschappelijke ruimtes: twee zwembaden met een zonneterras, een fitnessruimte en tuinen met mediterrane beplanting die de schoonheid van het leven op een unieke plek als Estepona overbrengen. Het complex is omheind om de privacy en veiligheid van de bewoners te verzekeren, die ook zullen genieten van alle voordelen van de ligging naast Valle Romano Golf & Resort.

  • Beveiligd golf complex
  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen
  • Fantastisch panoramisch zee- en golfzicht
  • Open plan keuken en leefruimte
  • Zeer ruime, zuid gerichte terrassen
  • Gemeenschappelijke zwembaden en gym

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties