75 twee en drie slaapkamer appartementen in een natuurlijke omgeving

Riverside, Benahavis

Dichtbij het centrum van Benahavis

Er zijn weinig ontwikkelingen die zo’n innovatief ontwerp kunnen aanbieden als RIVERSIDE, omgeven door ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, aan de oevers van de rivier de Guadalmina.

Gelegen in Benahavis, biedt RIVERSIDE u ruime en lichte gemeenschappelijke ruimten, de juiste mate van privacy en een omgeving die tal van mogelijkheden biedt om van uw vrije tijd en de natuur te genieten.

Prijzen v.a. 225.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Benahavís ligt halverwege tussen Marbella en Estepona, en zeer dicht bij eersteklas recreatie- en uitgaansgebieden zoals Nueva Andalucía en Puerto Banús. Niet te vergeten het grote aanbod van uitstekende bars en restaurants aangeboden door Benahavís.

Een fantastische verscheidenheid aan prestigieuze golfbanen, jachthavens, wandelpaden en pittoreske watervallen in slechts 10 minuten, samen met snelle toegang tot de Middellandse Zee-snelweg, ideaal gelegen om te genieten van alles wat deze zeer gewilde Costa del Sol regio te bieden heeft.

Perfect omlijst door zijn natuurlijke omgeving biedt RIVERSIDE 75 twee en drie-slaapkamer woningen met lichte ruime kamers, perfect ontworpen voor het optimaal benutten van de zon en het genieten van de rust en de stilte van
De rivier Guadalmina die door Benahavís stroomt.

Onder een breed scala aan woningen, kunt u kiezen tussen fantastisch
Penthouses met terrassen met spectaculair uitzicht, of appartementen op de begane grond met tuinen en directe toegang tot gemeenschappelijke ruimten, ideaal om te genieten van uw vrije tijd.

En er is nog meer …

  • Ruime woonkamers met open keuken.
  • Open terrassen met uitzicht op gemeenschappelijke ruimtes en de rivier de Guadalmina.
  • De woningen zijn afgestemd op hoge kwaliteitsnormen.
  • Airconditioning.
  • Gemeenschappelijke ruimten met zwembad.
  • Garages en bergingskamers inbegrepen in de prijs.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.



    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties