EXCLUSIEF PROJECT MET PANORAMISCHE ZICHTEN

Palo Alto, Marbella (Ojen)

2, 3 & 4 slk. appartementen, penthouses & villas

Palo Alto is een exclusief, omheind resort project met een mix van ultramoderne eigentijdse appartementen, penthouses en villa’s op een prachtig terrein, omgeven door de natuur.

Met dank aan de fantastische locatie, zijn de uitzichten op de omringende natuur, en voor sommige projecten op zee, vanaf de zuid of zuidoost gerichte terrassen spectaculair.

Prijzen v.a. 340.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

In de schaduw van de bergen van Ojen, op slechts enkele minuten van de drukte van Marbella, ligt Palo Alto – uw ideale (t)huis onder de zon! Ontdek een unieke, premium gated community ondergedompeld in de natuur, omringd door adembenemende schoonheid, met een beschermd uitzicht over de Middellandse Zee.

Dit nieuwbouwproject beschikt over een mix van ruime appartementen, penthouses en villa’s gebouwd op een perceel van 50 hectare, waarvan er 20 zijn gereserveerd als groene gebieden. Alle gebouwen binnen Palo Alto hebben elk een eigen identiteit.

Palo Alto wordt geïnspireerd door de natuur vermengd met de nieuwste technologieën. Elk appartement/huis zal worden uitgerust met de hoogste kwaliteit vloeren, LED-verlichting, climate control, volledig ingerichte keuken en volledig geïsoleerde UV-beschermende ramen.

De community zal ook voorzien zijn van een health club met een state-of-the-art fitnessruimte en een binnenzwembad. Het zal ook voorzien zijn van een spa, sauna en stoombad. Voor uw kinderen, zal er ook een Kids Club zijn.

Verder twee grote zwembaden en en twee kinderbaden, evenals een verwarmd zwembad zodat u van alle activiteiten in de buitenlucht kan genieten, het hele jaar door.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

  Palo Alto prijzen

  • Los Eucaliptos – opleveringsdatum december 2020: 2 slaapkamer appartementen vanaf 340.000 euro.
  • Almendros I – opleveringsdatum mei 2019: 2 slaapkamer appartementen vanaf 460.000 euro.
  • Almendros II – opleveringsdatum december 2020: 2 slaapkamer appartementen vanaf 485.000 euro.
  • Las Jacarandas – opleveringsdatum december 2020: 2 slaapkamer appartementen vanaf 425.000 euro.
  • Los Pinsapos – opleveringsdatum december 2020: 3 slaapkamer appartementen vanaf 990.000 euro.

  Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

  Vergelijkbare eigendommen in de buurt