EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

Playamar, Torremolinos

1, 2, 3 & 4 slk. appartementen

104 appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers aan het strand. Op slechts 800 meter van de golfbaan Parador Málaga en op 10 minuten van het centrum van Málaga.

Een exclusief residentieel avant-garde complex met een innovatief ontwerp, aan het strand, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht op de Middellandse Zee.

Prijzen v.a. 241.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Samengevoegd met de Middellandse Zee, is Residencial Nereidas architectuur perfect verbonden met de zee.

Unieke zichten, waar het verbinden met de natuur, de kernessentie, eenvoudiger dan ooit is. Voel de bries en geniet van betoverende zonsopgangen in een oase van rust en welzijn.

Strategisch gelegen, Residencial Nereidas ligt op een van de meest samenvloeiende gebieden aan de Costa del Sol. Onovertroffen verbinding met de belangrijkste transport en met de internationale luchthaven en de haven van Malaga. Residencial Nereidas rekent op uitstekende communicatie met commerciële, recreatieve en eetgelegenheden.

Op slechts 800 meter van de Parador Málaga Golf. 6.5 km van de internationale luchthaven van Malaga en op slechts 10 minuten van het centrum van Malaga.

Van elk materiaal, tot in het kleinste detail van de constructie, is Residencial Nereidas gebouwd met een duidelijk doel: de beste materialen op de markt garanderen, maximale functionaliteit, duurzaamheid en het meest gedetailleerde ontwerp.

Parkeerplaats en opslag inbegrepen in de prijs
Buitenzwembad
Olympisch zwembad
Verwarmd binnenzwembad
Loopcircuit
24/7 beveiliging
Uitgeruste keuken van Gunni en Trentino
Sauna, Turks bad en een volledig uitgeruste fitnessruimte

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties