Nieuw project, Isidora Living


EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

Isidora Living, Estepona

Appartementen en penthouses

Een gloednieuw privé wooncomplex in Estepona op slechts 650 meter van het strand en bruisend stadscentrum.

102 appartementen en penthouses, verdeeld over twee blokken van elk 51 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers.

Appartement prijzen v.a. 198.000€ Penthouses v.a. 465.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

ISIDORA LIVING weerspiegelt de mediterrane levensstijl, het licht, het geluk en de rust van een probleemloos leven.

Het project ligt op slechts 5 minuten ( 650 meter – zonder enige helling ) wandelen van het strand en de oude binnenstad van Estepona, dus u bent dicht bij alles wat u nodig heeft, zoals winkels, supermarkten, banken, scholen, watersporten, bars, chiringuito’s, en cafés.

De units zijn ontworpen om het meeste uit natuurlijk zonlicht te halen met grote ramen om de Costa del Sol naar binnen te halen! Inclusief een mediterrane stijl waar de keuken en woonkamer naadloos in elkaar overlopen om een grote dynamische ruimte te creëren die overspoeld wordt met licht en die ochtendbries aan de kust.

Ruime slaapkamers en badkamers zijn er om u momenten van rust te geven en u eraan te herinneren uw beste leven op de beste plek te leven.

Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder meer zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen, aangelegde tuinen, oplaadstations voor elektrische voertuigen, een volledig uitgeruste fitnessruimte, co-working-ruimte, barbecue en meer…

Vraag de brochure aan voor alle voorzieningen

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties