MODERNE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN & PENTHOUSES MET ZEEZICHT

Zone Selwo, Estepona

2, 3 & 4 slk. appartementen en penthouses

Green Village is een prachtig nieuw boetiekproject van 72 moderne appartementen en penthouses te midden van prachtige aangelegde tuinen.

Dit prachtige nieuwe off-plan project is omringd door een aantal golfbanen waaronder Atalaya, Los Flamingos, El Paraiso, Estepona en La Resina.

 Prijzen v.a. 218.000n€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Green Village is ideaal gelegen op slechts 10 minuten van Estepona en Puerto Banus en 15 minuten van Marbella en wordt gebouwd op een verhoogd perceel aan de New Golden Mile.

Green Village biedt een keuze uit appartementen en penthouses gebouwd volgens de hoogste normen, perfect voor een vakantiehuis of permanente residentie met veel groene openluchtruimten, een social club, fitnessruimte en diverse zwembaden.

De appartementen zijn voorzien van een open keuken, geïntegreerd in de woonkamer en aangesloten op de ruime terrassen met een prachtig uitzicht over de aangelegde tuinen en bergen, topkwaliteit afwerkingen, aangepast aan het natuurlijke milieu, energiezuinige woningen die zowel modern en elegant zijn.

Deze prachtige woningen bieden grote terrassen en de penthouses solariums met uitzicht op de tuinen, bergen en zee. Elke unit komt met een garage en berging.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties