Nieuwe release van uitzonderlijke appartementen met een prachtig uitzicht op de golfbaan

Fairways, La Cala Golf

2 & 3 slk. appartementen & penthouses

Fairways La Cala Golf is een fantastisch nieuwbouw complex bestaande uit 54 moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers in La Cala golf resort.

Fairways is omgeven door golf! Het perceel grenst aan de golfbaan aan 3 zijden en biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan, de natuur, de bergen en de zee.

Prijzen v.a. 255.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Fairways La Cala Golf – Het design, de lokatie van het complex en het uitzicht over the golfbaan, de bergen en de Middellandse Zee zorgen er voor dat dit niet alleen een droom locatie is voor fanatieke golfers maar voor iedereen die op zoek is naar een moderne woning met panoramisch uitzicht, privacy en veel ruimte zowel binnen als buiten!

Alle appartementen en penthouses zijn ruim opgezet en komen met een woonkamer met volledig ingerichte open keuken, grote raampartijen, ruime slaapkamers met veel lichtinval, moderne badkamers en terrassen van 53 m² tot 121 m² opervlakte!

Fairways La Cala Golf biedt u tevens een schitterende gemeenschappelijke tuin met groot zwembad met ínfinity edge´, ondergrondse parkeerplaats en berging voor iedere woning, een gym en een wellness centrum met Spa. Dit alles gelegen in een gesloten urbanisatie.

Elke accommodatie heeft een parkeerplaats en een berging. Het complex heeft ook een gebied waar golfers hun golfuitrusting kunnen schoonmaken na te hebben genoten van de prachtige velden rond het complex.

Fairways La Cala Golf ligt in het hart van La Cala Golf Resort; het grootste golfcomplex in Zuid-Spanje. La Cala Golf Resort heeft drie grote golfbanen met in totaal 54 holes plus een golfacademie met 6 holes oefenruimte. Hier vindt u een verscheidenheid aan restaurants, een kleine supermarkt en een 4-sterrenhotel met de beste spa aan de kust. Alle voorzieningen liggen op een paar minuten lopen van Fairways.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties