Woning kopen in Marbella

Woningen te koop in Marbella

Marbella Vastgoed selectie

Zoek in onze database geselecteerd vastgoed te koop en te huur in Marbella en omgeving. Appartementen, townhouses, penthouses, villa’s en prestigewoningen en Moderne woningen aan de Costa del Sol.

Selectief woningaanbod op maat

Door onze ervaring op de lokale onroerend goed markt kunnen wij u eveneens een gerichte voorselectie op basis van uw wensen toesturen. Contacteer ons vrijblijvend om uw voorkeur goed in kaart te brengen. Wij antwoorden u graag met een selectief aanbod op maat.

Marbella Vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd “Value for Money” woningen in Marbella, eerste-lijn-strand (beachfront) woningen en luxe appartementen, penthouses en villa´s op A-locaties in Marbella en omgeving. Denk hierbij aan het prachtige Benahavis en “The New Golden Mile” van Estepona, Sierra Blanca, Los Monteros Playa, Bahia de Marbella, Nueva Andalucia, Marbella Hill Club, La Zagaleta etc…

De “PLATINUM SELECTION”

Achter de schermen van de openbare website hebben we nog enkele luxe villa´s in exclusieve verkoop. Bij interesse in dit soort woningen mag u ons contacteren en kan u toegang verkrijgen tot deze database.

Marbella Special Homes, Uw Belgische immobiliën- & Nederlandstalige vastgoed makelaar in Marbella aan de Costa del Sol