EXCLUSIEF EIGENTIJDS TOWNHOUSE PROJECT

Eden, Mijas

3 & 4 slk. townhouses

Eden Resort & Club is een unieke ontwikkeling van huizen met drie en vier slaapkamers met een spectaculair uitzicht op de oceaan en met een hedendaagse architecturale stijl.

Met dank aan de fantastische locatie, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de golfbaan en de zuidwestkust richting de Middellandse Zee.

Prijzen v.a. 375.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Het Eden Resort & Club heeft een mooi uitzicht op de golfbaan El Chaparral Golf and Country Club. Op een paar minuten bent u in La Cala de Mijas met zijn brede zandstranden en zijn gezellige chiringuito’s. Daarnaast zijn er in Eden een health club, spa en conciërge service zodat u met volle teugen van uw welverdiende vakantie of permanent verblijf kan genieten.

Er zijn verschillende types van townhouses met 3 of 4 slaapkamers beschikbaar. De meeste townhouses hebben prachtige zeezichten. Naast een modern design hebben de architecten hun beste beentje voorgezet voor wat betreft de materiaalkeuzes, zoals bijvoorbeeld de porseleinen vloertegels doorheen de woning. Ook is er veel lichtinval door de grote raampartijen. De slaapkamers hebben allemaal ingemaakte kasten en de master bedroom heeft een walk-in dressing.

  • Moderne stijl
  • 3 of 4 slaapkamers
  • Mooie materiaalkeuze (eigen inbreng mogelijk)
  • Privé-zwembad zwembad (niet allemaal)
  • Open plan keuken en leefruimte
  • Grote ramen voor veel lichtinval

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties