Nieuws uit Belgie en Marbella

Check out market updates

Sierra Blanca

Urbanisatie Sierra Blanca , gelegen aan de voet van de berg La Concha, wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze woonwijken van Marbella. Aan de westzijde is het meest exclusieve gebied, La Quinta de Sierra Blanca, een kleine gated community van mooie villa’s gelegen in grote beschermde tuinen.

De urbanisatie La Quinta de Sierra Blanca wordt gekenmerkt door zijn grote groene gebieden, die huiseigenaren een gevoel van rust, privacy en natuurlijke schoonheid geven; ook al is het centrum van Marbella, de jachthaven Puerto Banus en een breed scala van golfbanen en stranden op slechts enkele minuten afstand.

Behalve het genieten van een bevoorrechte locatie, grenst Sierra Blanca in het westen en noordwesten met een beschermd natuurgebied waardoor u kunt genieten van een spectaculair uitzicht, niet alleen van Marbella en de Middellandse Zee, maar ook van het landschap de naburige bergen.

Sierra Blanca is heel centraal gelegen, maar heeft een hoge veiligheid en privacy standaard; ongetwijfeld een van de beste wijken van Marbella, met eveneens uitmuntende dienstverlening.

vastgoed sierra blanca marbellaSierra Blanca vastgoed sierra blancaVilla Sierra Blanca