Nieuws uit Belgie en Marbella

Check out market updates

Elviria

Elvira is een deelgemeente van Marbella, en ligt op ongeveer een kwartier rijden vanuit het centrum van de stad, in de richting van Malaga.

Het is een prachtige plaats aan zee gelegen, waar zich veel toeristische appartementen en vakantiehuizen bevinden. Sommigen liggen direct aan het strand, anderen dan weer op een kleine afstand met de auto of al lopend. In Elviria vindt je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie in Marbella aan de Costa del Sol, winkels, supermarkten, restaurants en bars.

Ook zijn er verschillende activiteiten waarvan golf de belangrijkste is met verschillende golfbanen in de omgeving: Santa Clara Golf, Rio Real Golf Club en de Golfclub van Marbella. Ook is er de belangrijke tennisclub, El Casco.

Het bekendste hotel van Elvira is het Hotel Don Carlos. Velen kennen deze omgeving van naam door de hippe en populaire beach-club Nikki Beach.

Ook de jachthaven van Marbella bereik je gemakkelijk vanuit Elvira waar je kan genieten van de schitterende zeiljachten en motorboten en een hapje en drankje in de verschillende bars.

Over het algemeen zijn het gezinnen en oudere mensen die in Elvira verblijven door de rustige ligging maar toch dichtbij vele mogelijkheden en voorzieningen.

vastgoed elviria marbella Strand van Elviria vastgoed elviria Santa Maria Golf