Nieuws uit Belgie en Marbella

Check out market updates

El Rosario

El Rosario is in veel opzichten een klassieke wijk van villa’s in Marbella, gelegen tussen de heuvels van de kust en Marbella Golf & Country Club. De onafhankelijke villa’s dalen af van een flauwe helling in de buurt van de snelweg, langs de kust over een kilometer landinwaarts. De eerste huizen en grote percelen dateren er van in de jaren ’60, dit hield aan tot de wijk werd geconsolideerd in 2000.

In deze rustige woonwijk, variëren de huizen van modern tot rustiek, van groot en opzichtig naar meer bescheiden villa’s, van avant-garde architectonische stijlen tot die met een meer traditionele uitstraling. De rustige straten van El Rosario leiden direct tot een plaatselijke winkelcentrum dat bestaat bestaat uit een supermarkt, een kleine set van winkels en kantoren, en een aantal restaurants en cafés. Een icoon van dit centrum is de Duitse bakkerij, die is uitgegroeid tot een mijlpaal in het gebied. Er zijn ook twee tennisclubs, tennis en paddle tennis, fitnessruimte, zwembaden, pilates, een café en restaurant, die deel uitmaken van de sociale club in het gebied.

Een groter winkelcentrum kan worden gevonden in Elviria, een paar kilometer naar het oosten, met restaurants, cafés, lounge bars en strand clubs. De beroemde Nikki Beach Club is een onderdeel van het vijf sterren hotel Don Carlos. El Rosario is begunstigd door een aantal van de beste stranden van Marbella en heeft scholen, klinieken en andere professionele diensten. Onder hen de Duitse school Juan Hoffman , The English International College en het Ziekenhuis Costa del Sol, dit allemaal binnen een paar kilometer.

vastgoed el rosario marbella El Rosario vastgoed el rosario Strand El Rosario