Nieuws uit Belgie en Marbella

Check out market updates

10 redenen om Marbella Verkoop te kiezen

Wij houden ervan onze klanten te helpen bij vinden hun droomhuis! Daarom werken wij met elke klant afzonderlijk, persoonlijk en nemen we de tijd om hun unieke levensstijl, behoeften en wensen te begrijpen. Er zijn heel wat redenen om voor Marbella Verkoop te kiezen als partner bij de verkoop, aankoop of verhuur van vastgoed.

Enkele van de meest belangrijke sommen we hieronder op voor U.

Onze filosofie
Bij Marbella Verkoop begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis, een stuk grond of handelspand een van de grootste beslissingen is die je ooit zult maken (een van je grootste activa). Natuurlijk wilt u het best mogelijke resultaat. U kan bij ons rekenen op gedegen advies en kan vertrouwen op discrete professionele service. Marbella Verkoop is niet zomaar een makelaar ….. we zijn er trots op dat we in vele positieve manieren een belangrijke voorsprong hebben bij het kopen of verkopen.

Teamwork
Marbella Verkoop onderscheidt zich van andere makelaarskantoren door de aanwezigheid in Belgie alsook in Spanje – als hecht team zorgen we ervoor dat onze klanten steeds iemand ter beschikking hebben voor vragen, begeleiding en aangelegenheden die moeilijk van op afstand te behandelen zijn.

Onmiddellijke actie
In tegenstelling tot de meeste agentschappen, hebben we een systeem waarbij elke koper die informeert naar een woning “onmiddellijk” wordt gemeld en behandeld door een van de medewerkers op locatie (Belgie en Spanje) met als resultaat een veel snellere en succesvolle verkoop. Ditzelfde geldt uiteraard eveneens voor kopers. U kan er op rekenen dat bij interesse van aangeboden vastgoed dit meteen wordt behandeld en u onmiddellijk zal in kennis gesteld worden door onze agent in uw buurt.

Kristalhelder registratieproces
Wij zorgen ervoor dat je je absoluut comfortabel voelt en dat je volledig wordt beschermd niet alleen bij ons, maar ook bij de eigenaren, kopers, verkopers van het onroerend goed.

Volledige documentatie
Al ons aangeboden vastgoed beschikt over de nodige documenten, zelfs bij handelspanden waarbij aanzienlijke extra documentatie bij komt kijken. Geen ongewenste verrassingen dus. Het vinden van de juiste woning is het leuke gedeelte. Dan begint het echte werk .: De huidige contracten kunnen 50 pagina’s lang zijn. Marbella Verkoop kan u helpen bij deze complexe documenten en alle transactie gerelateerde zaken.

Goede relaties met eigenaren
Marbella Verkoop heeft zeer goede relaties met de eigenaren van aangeboden vastgoed , een kritische factor in het onderhandelen en een groot voordeel bij de verkopen die we hierdoor afsluiten.

Grondige communicatie, in woord en geschrift
We laten niets onbeproefd in onze communicatie en onderhandeling met onze klanten, Marbella Verkoop staat voor uiterst persoonlijke begeleiding en dit alles in woord en schriftelijk.

We kennen onze producten
Als u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van een bepaald vastgoed, zal onze sales coördinator u enkel verwijzen naar onze agent die de woning het beste kent. Product kennis geeft de mogelijkheid om het maximale potentieel van uw woning in de markt te begrijpen. Onze productkennis plaatst ons in een unieke positie om uw huis, de werkelijke waarde en het potentieel te begrijpen.

Privacy
Altijd met respect voor de privacy en rechten van alle klanten als het gaat om de behandeling van persoonlijke gegevens en informatie. Hiernaast hebben wij eveneens een aanbod “Exclusief vastgoed” dat wij niet openbaar op onze website plaatsen maar enkel gedeeld wordt aan potentiele klanten waarvan wij denken te weten de ideale partij te zijn voor het desbetreffende vastgoed.

Property management
Het ervaren property management team bij Marbella Verkoop biedt uitstekende service en kan helpen bij het vinden en behouden van kwalitatieve huurders te. Ruime ervaring, een marketing programma en huurder check procedures zorgen ervoor dat uw woning kan verhuurd worden onder de best mogelijke voorwaarden aan de best mogelijke kandidaten.